apua,

nyt tuli hieman avuton olo. en ole ennen kirjottanut blogia, joten olen vielä hieman pihalla näistä systeemeistä. noh, aika opettaa. ehkä.

hmm, nyt hieman ärsyttää kun en saa sängyllä hyvää asentoa tän läppärin kanssa. heti alkaa jotain paikkaa särkeä. miksi MIKSI telkkarissa se näyttää niin idylliseltä kun joku pissakka makoilee sängyllä ja päivittelee jotain blogia tai tekee jotain muuta läppärillä. ja taustalla soi joku pirteä biisi. no kieltämättä mullakin on tällä hetkellä aika pirteä biisi (anya marina - cut it out), mutta mitenkään idyllistä tämä ei ole. ei myöskään varmasti näytä siltä. koko ajan saa korjata kirjtusvirheitä (no jsut nii) EIIII ! KORJATA KIRJOTUSVIRHEITÄ. ja jalka palaa kun rakas (vihaan sua) tietokoneeni polttaa kohta reiteni. siis en ymmärrä miten tää kone voi olla aina näin kuuma. ja hurista niin hulluna. ääntä pitää aina vaan lisätä ja lisätä jos haluaa kuulla jotain. ja sitten kun sulkee koneen niin hetkellisesti luulee tulleensa kuuroksi kun huoneeseen laskee hiljaisuus. ja ei, aikuisten oikeesti, ei en liioittele yhtään. jos yht'äkkiä joku haluaisi lahjottaa mulle tietokoneellisen verran rahaa niin lähtisin samoin tein kauppaan ostamaan uuden koneen. opiskelijabudjetilla kun konetta ei niin vaan hommata.

tää kone kyllä alkaa muutenkin jo prakailemaan vaikka on vasta vajaa kolme vuotta vanha. ja mikä parasta maksan EDELLEEN tän p****n osamaksuja. onneksi joulukuussa menee maksuun viimeinen erä! hallelujah! muutenkin välillä tuntuu, että mua on kusetettu tän koneen kanssa ihan 6-0. siis vista. kirosana vista. miksi ihmeessä liikkeelle on päästetty joku kirottu vista ja ihmisparat, kuten minä, joutuu kitumaan ihanaisen vistan kanssa. kaikista ihaninta oli, että sain normanin kahdeksi vuodeksi ilmaseksi koneen mukana. no minä siinä sitten kotona innoissani availen uutta konettani ja alan laittamaan normania. ja mitä tapahtuu? kone ilmottaa, että virustorjunta -ohjelma ei ole täysin yhteensopiva vistan kanssa. siis mitä helvettiä!? minkä ihmeen takia liikkeessä annetaan yhteensopimaton ohjelma mukaan? no varmaan just sen takia. onneks sain sen sillon pelittämään. välillä se kyllä sekoili, mutta sain aina ongelmat selvitettyä. vaati kyllä monta kertaa kymmeneen laskemista. ja nyt minulla on panda. panda on kiva :)

mutta se siitä tietokone -patoutumasta. väitän muuten olevani hyvinkin kärsivällinen ihminen, mutta kaikki tekniikkahärvelit, kuten tietokoneet, kännykät ja digiboxit, ne kun alkaa temppuilemaan niin auta armias sillon kyllä tällä tytöllä napsahtaa. näen punaista. tarviisin sellasia koneita, jotka toimis ja käyttäytyis aina täydellisesti. ah, se ois luksusta...